Capellenaar (45) aangehouden voor babbeltruc in Breskens

Date:

Share post:

- Advertisement -

Breskens/Capelle aan de IJssel – De politie heeft vrijdagavond een 45-jarige Capellenaar aangehouden op verdenking van medeplichtigheid bij een babbeltruc in Breskens. Hij wordt er samen met een vrouw en nog een derde voortvluchtige verdachte ervan verdacht in een verzorgingstehuis aan de Westlandstraat deelneming hebben te gedaan aan een babbeltruc.

Een vrouw werd eerder aangehouden, zij deed zich voor als arts waarop de nietsvermoedende ouderen de vrouw binnen lieten. Al snel kwamen er nog twee andere binnen, zij zochten naar de spullen van de ouderen terwijl de vrouw de ouderen aan de praat hield. In de woning van de Capellenaar zijn geld, sieraden en een damestas inbeslaggenomen. De recherche heeft het onderzoekt voortgezet en zoekt de derde verdachte.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd