Jongen zwaargewond door fikkie stoken bij Station Noord Rotterdam

zaterdag 25 oktober 2014 19:43
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – Een jongen is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt terwijl hij samen met een vriendje een fikkie gestoken op het talud van Station Noord aan de Straatweg. Toen zij het vuurtje aan wilden steken ging het plots mis en kreeg het slachtoffer een brandende fles tegen zich aan. In paniek rende hij het talud af en viel op de grond.

Omstanders belden de hulpdiensten waarna de hulpverlening op gang kwam. Een Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel geassisteerd en vervolgens de jongen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het andere ventje aangehouden en onderzoek het incident op het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen zwaargewond door fikkie stoken bij Station Noord Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – Een jongen is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt terwijl hij samen met een vriendje een fikkie gestoken op het talud van Station Noord aan de Straatweg. Toen zij het vuurtje aan wilden steken ging het plots mis en kreeg het slachtoffer een brandende fles tegen zich aan. In paniek rende hij het talud af en viel op de grond.

Omstanders belden de hulpdiensten waarna de hulpverlening op gang kwam. Een Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel geassisteerd en vervolgens de jongen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het andere ventje aangehouden en onderzoek het incident op het bureau.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!