Jongen zwaargewond door fikkie stoken bij Station Noord Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een jongen is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt terwijl hij samen met een vriendje een fikkie gestoken op het talud van Station Noord aan de Straatweg. Toen zij het vuurtje aan wilden steken ging het plots mis en kreeg het slachtoffer een brandende fles tegen zich aan. In paniek rende hij het talud af en viel op de grond.

Omstanders belden de hulpdiensten waarna de hulpverlening op gang kwam. Een Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel geassisteerd en vervolgens de jongen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het andere ventje aangehouden en onderzoek het incident op het bureau.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd