Oudere man beroofd Havenkade Wassenaar, politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Wassenaar – Twee onbekende mannen beroofden woensdagochtend 22 oktober een 78-jarige man uit Wassenaar van zijn portemonnee op de Havenkade.

Het slachtoffer fietste rond 07:45 uur op het fietspad van de Havenkade, toen twee mannen hem dwongen te stoppen. De mannen eisten geld en mishandelden de 78-jarige. Het slachtoffer stond zijn portemonnee af, waarna beide daders zijn gevlucht. Ze verplaatsten zich ieder op een scooter met de opvallende kleuren blauw en mintgroen.

Signalement
Dader 1:
Lichtgetinte man, 27 a 28 jaar oud, 1.95 tot 2.00 meter lang, atletisch postuur en donker haar. De man ging gekleed in een zwarte jas met capuchon met bontkraag en een spijkerbroek met op de zijkanten grote zakken.

Dader 2:
Blanke man, ongeveer 27 jaar oud, 1.75 tot 1.80 meter lang en slank postuur. De man ging gekleed in een blauwe jas en spijkerbroek met grote zakken op de zijkant.

Tips? Bel de politie!
De recherche van de politie Wassenaar onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets van het incident gezien, of heeft u misschien de twee daders met de scooters gezien? De recherche van de politie Wassenaar komt graag met u in contact via het nummer 0900-8844.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -

Gerelateerd