Taxichauffeur gestoken Rederijkerstraat Den Haag, politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een nog onbekende man probeerde zaterdagochtend 25 oktober een 40-jarige taxichauffeur te beroven van zijn persoonlijke goederen op de Rederijkerstraat. Bij deze poging beroving stak hij het slachtoffer meerdere malen.

Het slachtoffer, een Hagenaar, haalde de verdachte rond 05.30 uur op bij de kruising Melis Stokelaan met de Anna Bijnslaan. De verdachte gaf bij de Rederijkstraat aan te willen uitstappen en toen de taxichauffeur daar stopte, werd de man agressief. Hij bedreigde het slachtoffer en eiste geld. Tevens stak hij hem met een scherp voorwerp, waarbij de man lichtgewond raakte. Uiteindelijk ging de verdachte er zonder buit vandoor. Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -

De politie onderzoekt of dit incident verband heeft met eerdere geweldsincidenten tegen onder andere een taxichauffeur afgelopen week op de Rederijkerstraat.

Signalement
De verdachte heeft een donker getinte huidskleur en droeg een blauwe trainingspak met witte strepen, vermoedelijk van Adidas. Hij is rond de 35 à 40 jaar oud en ongeveer 1.75 m. lang. Hij had zwart haar en een normaal postuur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Twee Rotterdammers (17 en 28) aangehouden voor explosiedreiging bij woning in Den Haag

Den Haag, Rotterdam - Dinsdagochtend 16 april zijn twee Rotterdammers van 28 en 17 jaar oud aangehouden in...

Auto met diplomatieke kentekenplaten belandt in sloot in Den Haag

Den Haag - Donderdagavond 4 april is een auto met diplomatieke kentekenplaten te water geraakt in een sloot...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...