Taxichauffeur gestoken Rederijkerstraat Den Haag, politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Den Haag – Een nog onbekende man probeerde zaterdagochtend 25 oktober een 40-jarige taxichauffeur te beroven van zijn persoonlijke goederen op de Rederijkerstraat. Bij deze poging beroving stak hij het slachtoffer meerdere malen.

Het slachtoffer, een Hagenaar, haalde de verdachte rond 05.30 uur op bij de kruising Melis Stokelaan met de Anna Bijnslaan. De verdachte gaf bij de Rederijkstraat aan te willen uitstappen en toen de taxichauffeur daar stopte, werd de man agressief. Hij bedreigde het slachtoffer en eiste geld. Tevens stak hij hem met een scherp voorwerp, waarbij de man lichtgewond raakte. Uiteindelijk ging de verdachte er zonder buit vandoor. Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt getuigen.

De politie onderzoekt of dit incident verband heeft met eerdere geweldsincidenten tegen onder andere een taxichauffeur afgelopen week op de Rederijkerstraat.

Signalement
De verdachte heeft een donker getinte huidskleur en droeg een blauwe trainingspak met witte strepen, vermoedelijk van Adidas. Hij is rond de 35 à 40 jaar oud en ongeveer 1.75 m. lang. Hij had zwart haar en een normaal postuur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -

Gerelateerd