Agent schiet na aanval op hond Rozenprieelstraat Haarlem

zondag 26 oktober 2014 14:42

Landelijk –
Bij de politie kwam zaterdagavond een melding binnen van geluidsoverlast bij een woning aan de Rozenprieelstraat in Haarlem.
.

Twee agenten kwamen rond 20.45 uur bij de woning en probeerden contact te krijgen met de mensen in de woning. Dit lukte uiteindelijk. Bij openen van de voordeur werd direct een hond op de agenten afgestuurd.

De hond ging in de aanval en er onstond een dusdanig dreigende situatie dat één van de agenten zich genoodzaakt zag zijn vuurwapen te trekken. Er werden een aantal schoten gelost waardoor het dier geraakt werd en dusdanig gewond raakte dat het later overleed.

Er wordt onderzoek gedaan naar het vuurwapengebruik van de agent.

 

0 reacties

Agent schiet na aanval op hond Rozenprieelstraat Haarlem
Schrijver:

 

 

Landelijk –
Bij de politie kwam zaterdagavond een melding binnen van geluidsoverlast bij een woning aan de Rozenprieelstraat in Haarlem.
.

Twee agenten kwamen rond 20.45 uur bij de woning en probeerden contact te krijgen met de mensen in de woning. Dit lukte uiteindelijk. Bij openen van de voordeur werd direct een hond op de agenten afgestuurd.

De hond ging in de aanval en er onstond een dusdanig dreigende situatie dat één van de agenten zich genoodzaakt zag zijn vuurwapen te trekken. Er werden een aantal schoten gelost waardoor het dier geraakt werd en dusdanig gewond raakte dat het later overleed.

Er wordt onderzoek gedaan naar het vuurwapengebruik van de agent.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!