maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Beschonken automobilist klapt op paal Westblaak Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Omstreeks 05:37 uur kwam er bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding binnen van een flinke aanrijding op de Westblaak te Rotterdam. Hierop zijn direct politie en ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek op de Westblaak ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats bij de Boomgaardhof een witte Volkswagen met hoge snelheid een lantarenpaal geraakt te hebben. In het voertuig waren alle airbags afgegaan en troffen de hulpdiensten een 3 maanden zwangere vrouw welke op de bijrijderstoel had gezeten liggend naast het voertuig aan. Zij is door het ambulance personeel ter plaatse nagekeken en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

De mannelijke bestuurder bleek niks te mankeren maar is ter plaatse wel aan een blaastest onderworpen en is daarbij aangehouden voor rijden onder invloed. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen en heeft het voertuig veiliggesteld voor nader onderzoek.

Foto’s :   Wijkagent Rotterdam-Centrum

B02m1B3IUAAQ5mH B02O8SUCcAAbXXM B02OTGpCQAIzJIV

2014-10-26 06.09.36 2014-10-26 06.06.55

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -