Beschonken automobilist klapt op paal Westblaak Rotterdam

zondag 26 oktober 2014 09:09

Rotterdam – Omstreeks 05:37 uur kwam er bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding binnen van een flinke aanrijding op de Westblaak te Rotterdam. Hierop zijn direct politie en ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek op de Westblaak ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats bij de Boomgaardhof een witte Volkswagen met hoge snelheid een lantarenpaal geraakt te hebben. In het voertuig waren alle airbags afgegaan en troffen de hulpdiensten een 3 maanden zwangere vrouw welke op de bijrijderstoel had gezeten liggend naast het voertuig aan. Zij is door het ambulance personeel ter plaatse nagekeken en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

De mannelijke bestuurder bleek niks te mankeren maar is ter plaatse wel aan een blaastest onderworpen en is daarbij aangehouden voor rijden onder invloed. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen en heeft het voertuig veiliggesteld voor nader onderzoek.

Foto’s :   Wijkagent Rotterdam-Centrum

B02m1B3IUAAQ5mH B02O8SUCcAAbXXM B02OTGpCQAIzJIV

2014-10-26 06.09.36 2014-10-26 06.06.55

 

 

0 reacties

Beschonken automobilist klapt op paal Westblaak Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 05:37 uur kwam er bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmond een melding binnen van een flinke aanrijding op de Westblaak te Rotterdam. Hierop zijn direct politie en ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek op de Westblaak ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats bij de Boomgaardhof een witte Volkswagen met hoge snelheid een lantarenpaal geraakt te hebben. In het voertuig waren alle airbags afgegaan en troffen de hulpdiensten een 3 maanden zwangere vrouw welke op de bijrijderstoel had gezeten liggend naast het voertuig aan. Zij is door het ambulance personeel ter plaatse nagekeken en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

De mannelijke bestuurder bleek niks te mankeren maar is ter plaatse wel aan een blaastest onderworpen en is daarbij aangehouden voor rijden onder invloed. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen en heeft het voertuig veiliggesteld voor nader onderzoek.

Foto’s :   Wijkagent Rotterdam-Centrum

B02m1B3IUAAQ5mH B02O8SUCcAAbXXM B02OTGpCQAIzJIV

2014-10-26 06.09.36 2014-10-26 06.06.55

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!