Dronken automobilist crasht na achtervolging op Bergselaan Rotterdam

zondag 26 oktober 2014 12:14

Rotterdam – Een dronken automobilist is zondagochtend met zijn auto gecrasht toen hij uit de bocht vloog na een achtervolging. De man kreeg op het Hofplein een stopteken en negeerde deze. De bestuurder sloeg op de vlucht en reed richting via de Bergselaan in de richting naar de Gordelweg. Daar ging het mis.

Op de Bergselaan ramde hij een aantal lantaarnpalen om vervolgens op de stoep tot stilstand te komen. De bestuurder wilde nog tevergeefs wegrennen maar kon al snel worden aangehouden door de agenten. Ook de andere inzittende werd aangehouden. Op het bureau heeft de bestuurder een blaastest moeten afleggen. Ook wordt zijn rijbewijs ingenomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken automobilist crasht na achtervolging op Bergselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een dronken automobilist is zondagochtend met zijn auto gecrasht toen hij uit de bocht vloog na een achtervolging. De man kreeg op het Hofplein een stopteken en negeerde deze. De bestuurder sloeg op de vlucht en reed richting via de Bergselaan in de richting naar de Gordelweg. Daar ging het mis.

Op de Bergselaan ramde hij een aantal lantaarnpalen om vervolgens op de stoep tot stilstand te komen. De bestuurder wilde nog tevergeefs wegrennen maar kon al snel worden aangehouden door de agenten. Ook de andere inzittende werd aangehouden. Op het bureau heeft de bestuurder een blaastest moeten afleggen. Ook wordt zijn rijbewijs ingenomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!