zondag, juni 26, 2022
21.4 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Man (73) gestoken in woning Prins Bernhardlaan Voorburg

- advertentie -

Voorburg – Een nog onbekende man mishandelde zaterdagavond 25 oktober rond middernacht een 73-jarige man in een woning aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg. De politie zoekt getuigen. Het slachtoffer en de verdachte bevonden zich in de betreffende woning aan de Prins Bernhardlaan en kregen om nog onbekende reden ruzie. Hierbij stak de verdachte het slachtoffer en koos vervolgens het hazenpad.

Het slachtoffer raakte gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. Gealarmeerde agenten startten een zoekactie, waarbij onder andere de politiehelikopter en de speurhonden ingezet werden. De verdachte werd niet meer aangetroffen.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Signalement
De verdachte is een tengere man van zo’n 1.70 m. lang. Hij heeft een smal postuur, sprak Nederlands en had een junkachtig uiterlijk. Hij droeg een wollen muts, mogelijk geel of oranje, en een donkere jas.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam/Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -