Man aangehouden na vondst vuurwerk in woning Albert Camusplaats Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagavond heeft de politie een man aangehouden na het aantreffen van een grote hoeveelheid vuurwerk in een woning aan de Albert Camusplaats. Politieagenten gingen zondagmiddag langs bij de woning, in de woning werd vervolgens het vuurwerk aangetroffen. De brandweer kwam in de eerste instantie ter plaatse om te assisteren, echter levert de hoeveelheid vuurwerk dusdanig gevaar op voor de omgeving dat het vuurwerk door experts moet worden verwijderd.

In de kelderbox van de bewoner heeft de politie ook een onderzoek ingesteld, of hier ook vuurwerk is aangetroffen is niet bekend. Volgens de politie zouden er al eerder meldingen zijn binnen gekomen van overlast nadat er vuurwerk uit raam zou worden gegooid. Om hoeveel vuurwerk het gaat is niet bekend, wel zou het gaan om een hoeveelheid illegaal vuurwerk.

Foto’s : Joëy Heijstek |Mobiel|

20141026_182007 20141026_182257

- Advertisement -

Gerelateerd