Oudere man raakte met auto te water Kralingse Zoom Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Zondagmorgen 26 oktober is een wat oudere man op de Kralingse Zoom met zijn auto te water geraakt. Een omstander vertelde dat de man vanaf de Kralingseweg de Kralingse Zoom op wilde rijden maar door een nog onbekende oorzaak schuin de kruising over stak om vervolgens door een flinke grasberm in een sloot terecht te komen. Omdat het vermoeden bestond dat de man zwaargewond zou zijn, reed de brandweer mee en werd ook het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd.

De brandweer was snel ter plaatse en kon het slachtoffer via de kofferbak uit het voertuig halen. Hij raakte lichtgewond en kon zelf lopend de ambulance in. Het Mobiel Medisch Team werd dan ook boven het incident afgemeld. Hoe de man te water is geraakt is niet bekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_3363kl

IMG_3366kl IMG_3372kl IMG_3374klDSC_5456DSC_5455

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd