Voorbijganger vindt pasgeboren baby in ondergrondse container Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – Een voorbijganger heeft zondagochtend rond kwart over vier een baby gevonden in een ondergrondse vuilcontainer. Een getuige in de Fritz Conijnstraat hoorde huilgeluiden uit een ondergrondse vuilcontainer komen en waarschuwde de politie. Politiemensen constateerden dat er een baby in de container moest liggen en met behulp van brandweerpersoneel werd de baby uit haar benarde positie bevrijd en overgedragen aan de zorg van het gewaarschuwde ambulancepersoneel.

Het meisje was pas een paar dagen oud. Ze maakt het naar omstandigheden goed. De politie doet onderzoek naar het incident. Zij hebben nog geen idee van wie het kind afkomstig is. Ze hopen dat iemand iets gezien of gehoord heeft.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd