Voorbijganger vindt pasgeboren baby in ondergrondse container Amsterdam

zondag 26 oktober 2014 12:23

Amsterdam – Een voorbijganger heeft zondagochtend rond kwart over vier een baby gevonden in een ondergrondse vuilcontainer. Een getuige in de Fritz Conijnstraat hoorde huilgeluiden uit een ondergrondse vuilcontainer komen en waarschuwde de politie. Politiemensen constateerden dat er een baby in de container moest liggen en met behulp van brandweerpersoneel werd de baby uit haar benarde positie bevrijd en overgedragen aan de zorg van het gewaarschuwde ambulancepersoneel.

Het meisje was pas een paar dagen oud. Ze maakt het naar omstandigheden goed. De politie doet onderzoek naar het incident. Zij hebben nog geen idee van wie het kind afkomstig is. Ze hopen dat iemand iets gezien of gehoord heeft.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voorbijganger vindt pasgeboren baby in ondergrondse container Amsterdam
Schrijver:

 

 

Amsterdam – Een voorbijganger heeft zondagochtend rond kwart over vier een baby gevonden in een ondergrondse vuilcontainer. Een getuige in de Fritz Conijnstraat hoorde huilgeluiden uit een ondergrondse vuilcontainer komen en waarschuwde de politie. Politiemensen constateerden dat er een baby in de container moest liggen en met behulp van brandweerpersoneel werd de baby uit haar benarde positie bevrijd en overgedragen aan de zorg van het gewaarschuwde ambulancepersoneel.

Het meisje was pas een paar dagen oud. Ze maakt het naar omstandigheden goed. De politie doet onderzoek naar het incident. Zij hebben nog geen idee van wie het kind afkomstig is. Ze hopen dat iemand iets gezien of gehoord heeft.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!