18-jarige aangehouden na poging tot carjacking

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagavond 17 september probeerden drie jongens op de Rotterdamse Parklaan onder bedreiging van een vuurwapen een Porsche Panamera stelen. Dat lukte niet omdat het slachtoffer zich verzette. Maandag 27 oktober werd de eerste verdachte aangehouden.

Die 17e september werd rond 22.15 uur een medewerker (24) van een nabijgelegen restaurant bijna beroofd van een Porsche Panamera. De student wilde de in de Parklaan geparkeerde Porsche ophalen en terugbrengen naar de klant die op dat moment in het restaurant at. Drie jongens besprongen hem en eisten de autosleutels. Hij kreeg een wapen op zich gericht en kreeg schoppen. Nadat hij het wapen heeft weggeslagen kwam hij ten val. Het lukte de student daarna om op te staan en weg te rennen. De daders vluchtten in de richting van de Calandstraat en vervolgens de Rivierstraat in.

Aangehouden

Van de daders waren goede camerabeelden beschikbaar die dinsdag 21 oktober werden getoond in het programma Opsporing Verzocht. Binnengekomen tips brachten rechercheurs op het pad van een 18-jarige Rotterdammer die maandagochtend 27 oktober werd aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

IMG_3540.PNG

- Advertisement -

Gerelateerd