18-jarige aangehouden na poging tot carjacking

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond 17 september probeerden drie jongens op de Rotterdamse Parklaan onder bedreiging van een vuurwapen een Porsche Panamera stelen. Dat lukte niet omdat het slachtoffer zich verzette. Maandag 27 oktober werd de eerste verdachte aangehouden.

Die 17e september werd rond 22.15 uur een medewerker (24) van een nabijgelegen restaurant bijna beroofd van een Porsche Panamera. De student wilde de in de Parklaan geparkeerde Porsche ophalen en terugbrengen naar de klant die op dat moment in het restaurant at. Drie jongens besprongen hem en eisten de autosleutels. Hij kreeg een wapen op zich gericht en kreeg schoppen. Nadat hij het wapen heeft weggeslagen kwam hij ten val. Het lukte de student daarna om op te staan en weg te rennen. De daders vluchtten in de richting van de Calandstraat en vervolgens de Rivierstraat in.

- Advertisement -

Aangehouden

Van de daders waren goede camerabeelden beschikbaar die dinsdag 21 oktober werden getoond in het programma Opsporing Verzocht. Binnengekomen tips brachten rechercheurs op het pad van een 18-jarige Rotterdammer die maandagochtend 27 oktober werd aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

IMG_3540.PNG

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...