Dode (36) en zwaargewonde (37) na steekpartij in woning Waterloostraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagochtend 27 oktober omstreeks kwart voor drie zijn bij een steekpartij een dode en zwaargewonde gevallen. De politie kreeg de melding van de buren die hulpgeroep hoorden komen uit de woning. Agenten ter plaatse troffen daar het levenloze lichaam van een 36-jarige Rotterdammer aan. Een 37-jarige man uit Barendrecht werd zwaargewond in de woning aangetroffen.

Het slachtoffer moest met meerdere steekwonden gestabiliseerd worden door personeel van het Mobiel Medisch Team. Hierop is hij met een ladderwagen van de brandweer horizontaal uit de woning gehaald. Daarna is hij met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

De politie is een onderzoek gestart in de woning. Medewerkers van de Forensische Opsporing leggen alle sporen zij aantreffen vast om te onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. Omwonenden zullen op een later tijdstip worden geïnformeerd.

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs

IMG_3391kl IMG_3393kl IMG_3395kl IMG_3398kl IMG_3401kl IMG_3404 copy IMG_3410kl IMG_3415kl IMG_3421kl IMG_3425kl IMG_3427kl IMG_3389kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd