Grote brand in leegstaand pand Mijestraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagmorgen 27 oktober rond 5.45 uur heeft er een flinke brand gewoed in een leegstaand pand aan de Mijestraat in de Spaanse Polder. De brandweer rukte met groot materiaal en mankracht uit om de brand te bestrijden.

De brandweer kon vanwege het gevaar niet naar binnen. Ze zijn bezig met blussen van buitenaf. Gezien er in de buurt niet voldoende water is er ook groot watertransport ingezet om zo de brand beter te bestrijden. Door de brand ontstond er flink wat rookontwikkeling. Even was er sprake van flinke vlammen in het pand. De brandweer heeft een aantal waterkanons ingezet om het pand onder water te zetten.

Voor zover bekend zijn er geen schadelijke stoffen vrijgekomen. Vermoedelijk hebben er daklozen in het pand gezeten. Er is echter niemand aangetroffen in het gebouw. De politie denkt dat de brand mogelijk is aangestoken. Het pand stond al een geruime tijd leeg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_3452kl IMG_3454kl IMG_3457kl IMG_3459copy IMG_3462kl IMG_3470kl IMG_3479kl IMG_3487kl IMG_3489 copy IMG_3492kl IMG_3493kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd