vrijdag, juni 25, 2021
11.1 C
Rotterdam
vrijdag 25 juni 2021

Met kettingslot hardloper slaan Park Lepelenburg Utrecht

 Landelijk – De politie onderzoekt de mishandeling van een 43-jarige man in Park Lepelenburg in Utrecht. Hij raakte tijdens het hardlopen in conflict met een fietser en werd vervolgens door hem geslagen met een kettingslot. Het gebeurde op zaterdag 27 september 2014. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

 

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 15 oktober 2014 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

De hardloper begint zaterdag 27 september rond 11.45 uur z’n rondje door het park. Als hij omstreeks 12.00 uur de kruising van het Hieronymusplantsoen met de Nobeldwarsstraat en de Kromme Nieuwegracht passeert, wordt hij ingehaald door een fietser. De fietser fietst zo dicht langs hem dat ze elkaar raken.

Hierop stopt de fietser, reageert zeer agressief en begint te schreeuwen. De hardloper zegt dat de fietser daar niet had mogen fietsen. De fietser begint daarop met het wiel van zijn voorwiel tegen de benen van de hardloper te duwen. Een passant komt tussenbeide, maar krijgt ook de volle laag van de fietser.

De hardloper heeft er genoeg van en loopt verder en ook de getuige vervolgt z’n weg. De fietser fietst daarop in de richting van de Herenbrug en blijft op de brug staan.

Zodra de hardloper verder het park inrent, hoort hij een fiets achter zich. Plotseling krijgt hij een harde klap op zijn hoofd. Al snel heeft hij door dat het de fietser is die hem vervolgens met een kettingslot slaat. Hij weet het slot af te pakken en weg te gooien. De hardloper rent naar voorbijgangers en samen bellen ze de politie. De verdachte gaat op zoek naar het kettingslot en gaat er vervolgens vandoor richting de Maliesingel. Het slachtoffer heeft meerdere hoofdwonden en moet naar het ziekenhuis voor behandeling.

Vragen

Kunt u de politie helpen om deze agressieve fietser te vinden? Weet u misschien wie hij is? U kunt bellen met de gratis Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Zegt u liever niet uw naam, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

 

Foto : Politie Utrecht

 

utrecht1510mish

Related Articles

Klaar-overs Jacobus Koelemanschool krijgen diploma

0
Krimpen aan den IJssel - Zeven kinderen van de Jacobus Koelemanschool kunnen voortaan hun klasgenootjes...

421 leerlingen doen fietsverkeersexamen in Krimpen aan den IJssel

0
Donderdagmorgen waren de fietsverkeersexamens voor de basisschool scholieren van de groepen 7 en 8  uit...

Vrouw bezeert been in natuurgebied Zuidoordsedijk Zuidland

0
Zuidland - Een vrouw is vanmiddag rond vijf uur gewond geraakt nadat zij zich in...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord [...]

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt [...]

Celstraf geëist voor beïnvloeden getuigen trouwstoetmepper

Celstraf geëist voor beïnvloeden getuigen trouwstoetmepper [...]

Dode jonge vogels in tuin stadhuis Rotterdam door snoeiwerk

Dode jonge vogels in tuin stadhuis Rotterdam door snoeiwerk [...]

Ook Rotterdam staat EK-televisieschermen op terrassen toe

Ook Rotterdam staat EK-televisieschermen op terrassen toe [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,990VolgersVolg