Drugs en geld gevonden bij instappen Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft vorige week in twee verschillende onderzoeken veel geld en drugs beslag genomen. Ook werden zeven mannen in leeftijd variërend van 23 tot 34 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam aangehouden.

Op 22 oktober hield de politie drie mannen aan van 23, 24 en 34 jaar oud in de parkeergarage van een gebouw aan de Terwenakker. Er was een melding binnengekomen dat er mogelijk werd ingebroken in auto’s. In de garage werden auto’s in beslag genomen en in die voertuigen lagen tassen met daarin een groot geldbedrag van meerdere tonnen. Het geld is in beslag genomen. In de tassen vonden agenten ook enkele kilo’s cocaïne.

Aanhoudingen
In een tweede onderzoek naar een mogelijk geweldsdelict deed de politie vorige week woensdag een inval in een flat aan de Jufferstraat. Bij de zoeking zijn enkele kilo’s drugs, een vuurwapen en een paar duizend euro gevonden. Na de doorzoeking werd het pand afgezet. In de nacht van donderdag op vrijdag werd de politie gewaarschuwd door bewoners van de flat. Zij gaven aan dat er geprobeerd werd de afgezette woning binnen te komen. In het gebouw werden daarop twee mannen aangehouden. Ook bij de uitgang van de parkeergarage werden twee mannen aangehouden. Een van hen droeg een document dat uit de afgezette woning kwam bij zich. Naar aanleiding van de aanhoudingen werd er nog een woning aan de Jufferstraat doorzocht. Er zijn bloedsporen gevonden die nader onderzocht worden.

In beide zaken wordt het onderzoek voortgezet, ook naar de herkomst van de drugs en het geld. De drugs zijn vernietigd en het geld is in beslag genomen.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -

Gerelateerd