zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Man aangehouden na wilde achtervolging Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vanavond heeft de politie een voertuig een stopteken gegeven om een controle uit te voeren. Aangezien de bestuurder van het voertuig dit negeerde heeft er door onder andere politie Rotterdam Oost een wilde achtervolging plaatsgevonden door Rotterdam Crooswijk en het Oude Noorden. Aan deze achtervolging hebben meerdere politievoertuigen deelgenomen. Uiteindelijk is het de politie gelukt om het voertuig klem te rijden. Hierna heeft een medewerker van Politiehond Rotterdam de verdachte uit het voertuig gehaald.

Foto’s: G. Jacobs en Politiehond Rotterdam

B1DvcFRIIAAHLQo

Foto HG

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -