Man aangehouden na wilde achtervolging Rotterdam

dinsdag 28 oktober 2014 21:51

Rotterdam – Vanavond heeft de politie een voertuig een stopteken gegeven om een controle uit te voeren. Aangezien de bestuurder van het voertuig dit negeerde heeft er door onder andere politie Rotterdam Oost een wilde achtervolging plaatsgevonden door Rotterdam Crooswijk en het Oude Noorden. Aan deze achtervolging hebben meerdere politievoertuigen deelgenomen. Uiteindelijk is het de politie gelukt om het voertuig klem te rijden. Hierna heeft een medewerker van Politiehond Rotterdam de verdachte uit het voertuig gehaald.

Foto’s: G. Jacobs en Politiehond Rotterdam

B1DvcFRIIAAHLQo

Foto HG

 

0 reacties

Man aangehouden na wilde achtervolging Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanavond heeft de politie een voertuig een stopteken gegeven om een controle uit te voeren. Aangezien de bestuurder van het voertuig dit negeerde heeft er door onder andere politie Rotterdam Oost een wilde achtervolging plaatsgevonden door Rotterdam Crooswijk en het Oude Noorden. Aan deze achtervolging hebben meerdere politievoertuigen deelgenomen. Uiteindelijk is het de politie gelukt om het voertuig klem te rijden. Hierna heeft een medewerker van Politiehond Rotterdam de verdachte uit het voertuig gehaald.

Foto’s: G. Jacobs en Politiehond Rotterdam

B1DvcFRIIAAHLQo

Foto HG

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!