Man in been geschoten Dordtselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 36-jarige man raakte maandagavond gewond toen hij in een dierenspeciaalzaak op de Dordtselaan in Rotterdam-Zuid in zijn been werd geschoten.

Om kwart voor acht was het slachtoffer in de dierenspeciaalzaak toen vier mannen de winkel binnen kwamen en de man in zijn been schoten. De daders renden daarop de winkel weer uit en vluchtten richting de Oleanderstraat.

- Advertisement -

Achter in de winkel waren diverse mensen aanwezig die de politie alarmeerden. Politie zocht in de omgeving naar de vier daders en stelde een onderzoek. Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Krimpen aan den IJssel, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd