Gewonde man ligt achter voordeur, politie breekt deur open De Savornin Lohmanlaan Rotterdam

woensdag 29 oktober 2014 21:27

Rotterdam – Woensdagavond 29 oktober kwam rond acht uur de melding binnen van een medische noodsituatie in een woning de De Savornin Lohmanlaan.  Hulpverleners stonden echter voor een dichte deur omdat het slachtoffer achter de voordeur lag.

Mogelijk is de man gevallen en heeft zo de toegang tot de woning versperd. Agenten moesten voorzichtig de deur verwijderen om bij het slachtoffer te komen. De man was behoorlijk gewond aan zijn hoofd maar was bij kennis.

De hulpdiensten werden gebeld door omstanders die mogelijk hulpgeroep hebben gehoord. Hoe lang de man er heeft gelegen is niet bekend. Hij is gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht.

 

IMG_3499kl IMG_3507kl IMG_3510kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde man ligt achter voordeur, politie breekt deur open De Savornin Lohmanlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagavond 29 oktober kwam rond acht uur de melding binnen van een medische noodsituatie in een woning de De Savornin Lohmanlaan.  Hulpverleners stonden echter voor een dichte deur omdat het slachtoffer achter de voordeur lag.

Mogelijk is de man gevallen en heeft zo de toegang tot de woning versperd. Agenten moesten voorzichtig de deur verwijderen om bij het slachtoffer te komen. De man was behoorlijk gewond aan zijn hoofd maar was bij kennis.

De hulpdiensten werden gebeld door omstanders die mogelijk hulpgeroep hebben gehoord. Hoe lang de man er heeft gelegen is niet bekend. Hij is gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht.

 

IMG_3499kl IMG_3507kl IMG_3510kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!