Man (35) aangehouden voor autodiefstal in Barendrecht

woensdag 29 oktober 2014 19:08

Barendrecht – De politie heeft dinsdagavond een 35-jarige Rotterdammer aangehouden die was betrokken bij een aanrijding om de Middeldijk met de 2e Barendrechtseweg. De politie kreeg omstreeks 18.45 uur de melding van een autodiefstal met aanhangwagen vanaf een woning aan de Voordijk. Bij de speurtocht naar dit voertuig kwam de politie het voertuig tegen bij de aanrijding.

De politie hield daar een 35-jarige Rotterdammer aan die in het gestolen voertuig had gereden. De aanhanger werd echter niet aangetroffen bij de aanrijding. Deze had de autodief achter gehalten op de Schubertdreef. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor. Bij de aanrijding raakte er niemand gewond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (35) aangehouden voor autodiefstal in Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – De politie heeft dinsdagavond een 35-jarige Rotterdammer aangehouden die was betrokken bij een aanrijding om de Middeldijk met de 2e Barendrechtseweg. De politie kreeg omstreeks 18.45 uur de melding van een autodiefstal met aanhangwagen vanaf een woning aan de Voordijk. Bij de speurtocht naar dit voertuig kwam de politie het voertuig tegen bij de aanrijding.

De politie hield daar een 35-jarige Rotterdammer aan die in het gestolen voertuig had gereden. De aanhanger werd echter niet aangetroffen bij de aanrijding. Deze had de autodief achter gehalten op de Schubertdreef. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor. Bij de aanrijding raakte er niemand gewond.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!