Politie jaagt op rovende man met Chinees masker in Breda

woensdag 29 oktober 2014 10:31

Breda – De politie is op zoek naar meer informatie over een man die de straten van Breda onveilig maakt. Een man probeert met een afschrikwekkend Chinees Masker mensen te beroven door in het Engels geld te eisen. Maandagavond probeerde hij nog een 43-jarige vrouw op de fiets bang te maken. Zij wist aan haar belager te ontkomen door hard weg te fietsen.

De politie hoopt snel meer informatie over de man te krijgen. De man draagt een opvallend masker met zwart-witte kleuren en kleine ooggaten. Het is mogelijk van hard materiaal als hout gemaakt. De politie hoopt dat mensen zich melden die meer weten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie jaagt op rovende man met Chinees masker in Breda
Schrijver:

 

 

Breda – De politie is op zoek naar meer informatie over een man die de straten van Breda onveilig maakt. Een man probeert met een afschrikwekkend Chinees Masker mensen te beroven door in het Engels geld te eisen. Maandagavond probeerde hij nog een 43-jarige vrouw op de fiets bang te maken. Zij wist aan haar belager te ontkomen door hard weg te fietsen.

De politie hoopt snel meer informatie over de man te krijgen. De man draagt een opvallend masker met zwart-witte kleuren en kleine ooggaten. Het is mogelijk van hard materiaal als hout gemaakt. De politie hoopt dat mensen zich melden die meer weten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!