Verdachte van overval tankstation blijft langer vast Voorzand Ridderkerk

woensdag 29 oktober 2014 14:17

Ridderkerk – De politie houdt de 28-jarige Rotterdammer die ervan verdacht wordt op 3 april een tankstation in Ridderkerk te hebben overvallen langer vast. De man liep samen met een andere man met een Scream-masker de tankshop aan het Voorzand binnen en bedreigde de medewerkster met een vuurwapen om geld af te geven.

Ook vroegen de twee om de code van het alarm. Nadat het alarm toch afging sloegen de overvallers op de vlucht in een eerder die dag gestolen auto. Deze werd later leeg aangetroffen aan de Wickenburgstraat in Rotterdam. De overvallers maakten niets buit.

De rechter-commissaris besloot vrijdag 24 oktober dat de man voor veertien dagen langer vast moet blijven. Het onderzoek duurt voort.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte van overval tankstation blijft langer vast Voorzand Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De politie houdt de 28-jarige Rotterdammer die ervan verdacht wordt op 3 april een tankstation in Ridderkerk te hebben overvallen langer vast. De man liep samen met een andere man met een Scream-masker de tankshop aan het Voorzand binnen en bedreigde de medewerkster met een vuurwapen om geld af te geven.

Ook vroegen de twee om de code van het alarm. Nadat het alarm toch afging sloegen de overvallers op de vlucht in een eerder die dag gestolen auto. Deze werd later leeg aangetroffen aan de Wickenburgstraat in Rotterdam. De overvallers maakten niets buit.

De rechter-commissaris besloot vrijdag 24 oktober dat de man voor veertien dagen langer vast moet blijven. Het onderzoek duurt voort.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!