Verdachte van overval tankstation blijft langer vast Voorzand Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – De politie houdt de 28-jarige Rotterdammer die ervan verdacht wordt op 3 april een tankstation in Ridderkerk te hebben overvallen langer vast. De man liep samen met een andere man met een Scream-masker de tankshop aan het Voorzand binnen en bedreigde de medewerkster met een vuurwapen om geld af te geven.

Ook vroegen de twee om de code van het alarm. Nadat het alarm toch afging sloegen de overvallers op de vlucht in een eerder die dag gestolen auto. Deze werd later leeg aangetroffen aan de Wickenburgstraat in Rotterdam. De overvallers maakten niets buit.

De rechter-commissaris besloot vrijdag 24 oktober dat de man voor veertien dagen langer vast moet blijven. Het onderzoek duurt voort.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd