Vrouw gewond na woningoverval Endeldijk Rotterdam

woensdag 29 oktober 2014 21:31

Rotterdam – Een vrouw op leeftijd is woensdagavond gewond geraakt nadat zij werd overvallen in haar woning aan de Endeldijk. De vrouw hoorde herrie in de achtertuin en ging kijken. Ze werd daarna omver geduwd en kwam daardoor met een flinke smak met haar hoofd op de grond terecht.

Volgens de eerste verklaringen zou het gaan om twee jonge overvallers van tussen de 14 en 16 jaar oud. Volgens de politie zou het gaan om blanke jongens. De man die ook thuis was raakte niet gewond. De vrouw kon ter plekke worden behandeld aan haar gezichtsverwonding. Het is niet duidelijk of de overvallers iets hebben meegenomen.

Foto’s : IJsselmondenieuws

DSC00499 DSC00500

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gewond na woningoverval Endeldijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw op leeftijd is woensdagavond gewond geraakt nadat zij werd overvallen in haar woning aan de Endeldijk. De vrouw hoorde herrie in de achtertuin en ging kijken. Ze werd daarna omver geduwd en kwam daardoor met een flinke smak met haar hoofd op de grond terecht.

Volgens de eerste verklaringen zou het gaan om twee jonge overvallers van tussen de 14 en 16 jaar oud. Volgens de politie zou het gaan om blanke jongens. De man die ook thuis was raakte niet gewond. De vrouw kon ter plekke worden behandeld aan haar gezichtsverwonding. Het is niet duidelijk of de overvallers iets hebben meegenomen.

Foto’s : IJsselmondenieuws

DSC00499 DSC00500

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!