woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Foutparkerende ouder wenst handhavers de dood toe Bazuin Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – Een foutparkeerster heeft donderdagmorgen de dood toegewenst aan de Handhavers die een bekeuring uitdeelde. De Handhavers waren bezig met een controleactie om foutparkeerders tegen te gaan nabij de school de Contrabas. Dit deden zij na klachten van de bewoners die iedere keer weer met de verkeersellende zitten opgescheept.

Auto’s worden dubbel geparkeerd en de in-uitrit van de parkeergarage wordt veelal belemmerd. Omdat er maar één uitgang is moeten de bewoners daardoor wachten totdat de ouders weer vertrekken nadat hun kids zijn afgezet.

Dit keer was er ook een foutparkeerster die het wel heel erg bont maakte en haar auto voor de parkeergarage parkeerde. Deze foutparkeerster ging op de bon voor zijn gedrag. Toen zij dit merkte wenste deze de handhavers het sterven toe. De bekeuring betrof 140 euro. Naast de bekeuring zijn er ook waarschuwingen uitgedeeld.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -