Foutparkerende ouder wenst handhavers de dood toe Bazuin Capelle aan den IJssel

donderdag 30 oktober 2014 14:51

Capelle aan den Ijssel – Een foutparkeerster heeft donderdagmorgen de dood toegewenst aan de Handhavers die een bekeuring uitdeelde. De Handhavers waren bezig met een controleactie om foutparkeerders tegen te gaan nabij de school de Contrabas. Dit deden zij na klachten van de bewoners die iedere keer weer met de verkeersellende zitten opgescheept.

Auto’s worden dubbel geparkeerd en de in-uitrit van de parkeergarage wordt veelal belemmerd. Omdat er maar één uitgang is moeten de bewoners daardoor wachten totdat de ouders weer vertrekken nadat hun kids zijn afgezet.

Dit keer was er ook een foutparkeerster die het wel heel erg bont maakte en haar auto voor de parkeergarage parkeerde. Deze foutparkeerster ging op de bon voor zijn gedrag. Toen zij dit merkte wenste deze de handhavers het sterven toe. De bekeuring betrof 140 euro. Naast de bekeuring zijn er ook waarschuwingen uitgedeeld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Foutparkerende ouder wenst handhavers de dood toe Bazuin Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – Een foutparkeerster heeft donderdagmorgen de dood toegewenst aan de Handhavers die een bekeuring uitdeelde. De Handhavers waren bezig met een controleactie om foutparkeerders tegen te gaan nabij de school de Contrabas. Dit deden zij na klachten van de bewoners die iedere keer weer met de verkeersellende zitten opgescheept.

Auto’s worden dubbel geparkeerd en de in-uitrit van de parkeergarage wordt veelal belemmerd. Omdat er maar één uitgang is moeten de bewoners daardoor wachten totdat de ouders weer vertrekken nadat hun kids zijn afgezet.

Dit keer was er ook een foutparkeerster die het wel heel erg bont maakte en haar auto voor de parkeergarage parkeerde. Deze foutparkeerster ging op de bon voor zijn gedrag. Toen zij dit merkte wenste deze de handhavers het sterven toe. De bekeuring betrof 140 euro. Naast de bekeuring zijn er ook waarschuwingen uitgedeeld.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!