Geen treinen tussen Breda en Rotterdam door grote brand op NS Station
via

 

 

Breda – Door een grote brand op station Breda is het treinverkeer tussen onder andere Rotterdam-Breda stil komen te liggen. Tijdens bouwwerkzaamheden is een gedeelte van de isolatiematerialen in brand gevlogen. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. Het station is ontruimd en de brandweer is in grote getale aanwezig. Het station is ontruimd en de brandweer is bezig met bluswerkzaamheden.

De NS liet weten dat het treinverkeer Breda en Etten-Leur, Gilze-Rijen, Lage Zwaluwe en Lombardijen is gestremd. Zij hopen rond half twee de dienstregeling weer te hervatten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Door de bouwwerkzaamheden ging de afgelopen maand het brandalarm wel vaker af.

 

Geen treinen tussen Breda en Rotterdam door grote brand op NS Station
Schrijver:

 

 

Breda – Door een grote brand op station Breda is het treinverkeer tussen onder andere Rotterdam-Breda stil komen te liggen. Tijdens bouwwerkzaamheden is een gedeelte van de isolatiematerialen in brand gevlogen. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. Het station is ontruimd en de brandweer is in grote getale aanwezig. Het station is ontruimd en de brandweer is bezig met bluswerkzaamheden.

De NS liet weten dat het treinverkeer Breda en Etten-Leur, Gilze-Rijen, Lage Zwaluwe en Lombardijen is gestremd. Zij hopen rond half twee de dienstregeling weer te hervatten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Door de bouwwerkzaamheden ging de afgelopen maand het brandalarm wel vaker af.

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!