Geen treinen tussen Breda en Rotterdam door grote brand op NS Station

donderdag 30 oktober 2014 13:01

Breda – Door een grote brand op station Breda is het treinverkeer tussen onder andere Rotterdam-Breda stil komen te liggen. Tijdens bouwwerkzaamheden is een gedeelte van de isolatiematerialen in brand gevlogen. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. Het station is ontruimd en de brandweer is in grote getale aanwezig. Het station is ontruimd en de brandweer is bezig met bluswerkzaamheden.

De NS liet weten dat het treinverkeer Breda en Etten-Leur, Gilze-Rijen, Lage Zwaluwe en Lombardijen is gestremd. Zij hopen rond half twee de dienstregeling weer te hervatten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Door de bouwwerkzaamheden ging de afgelopen maand het brandalarm wel vaker af.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geen treinen tussen Breda en Rotterdam door grote brand op NS Station
Schrijver:

 

 

Breda – Door een grote brand op station Breda is het treinverkeer tussen onder andere Rotterdam-Breda stil komen te liggen. Tijdens bouwwerkzaamheden is een gedeelte van de isolatiematerialen in brand gevlogen. De brand gaat gepaard met een flinke rookontwikkeling. Het station is ontruimd en de brandweer is in grote getale aanwezig. Het station is ontruimd en de brandweer is bezig met bluswerkzaamheden.

De NS liet weten dat het treinverkeer Breda en Etten-Leur, Gilze-Rijen, Lage Zwaluwe en Lombardijen is gestremd. Zij hopen rond half twee de dienstregeling weer te hervatten. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Door de bouwwerkzaamheden ging de afgelopen maand het brandalarm wel vaker af.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!