woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Jongen (14) aangehouden voor beledigen handhavers Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – Handhavers en de politie hebben een 14-jarige jongen aangehouden voor het beledigen van een ambtenaar in functie. De handhaver was in de school aanwezig omdat een meisje met afval naar een oudere man zou hebben gegooid. De handhaver wilde de identiteit van het meisje controleren. Een 14-jarige medescholier was er blijkbaar niet van gediend dat dat handhavers in de school aanwezig waren en besloot de handhaver fors te beledigen.

Er werd besloten om de jongen aan te houden omdat hij ook zijn identiteitsbewijs niet kon tonen. De politie bracht hem over naar het bureau. Daar is door de betrokken handhaver het gesprek aangegaan met hem zijn moeder over zijn gedrag. Met een proces verbaal op zak kon hij het politiebureau verlaten. Wat voor straf de jongen krijgt is nog niet bekend. Het meisje van 15 jaar kreeg een bekeuring omdat zij bekende afval naar de man te hebben gegooid. De handhavers hadden dit ook zelf geconstateerd. De bekeuring bedraagt 140 euro maar werd gehalveerd vanwege haar leeftijd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -