Man op politiebureau Papendrecht aangehouden voor openstaande boete van half miljoen

donderdag 30 oktober 2014 16:17
bankbiljetten.jpg

Papendrecht – Een 56-jarige man die donderdagmiddag het politiebureau binnenliep zit voorlopig 365 dagen achter slot en grendel. Waar hij precies voor binnenkwam is niet bekend maar bij het controleren van zijn gegevens bleek hij nog ruim een half miljoen euro aan boetes open te hebben staan.

Omdat hij de boete niet kon betalen is hij voor 365 dagen gegijzeld. Dit houdt niet in dat de boete dan wordt kwijtgescholden. De man was een tijdje in het buitenland geweest en had de boete overgehouden aan een faillissement.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op politiebureau Papendrecht aangehouden voor openstaande boete van half miljoen
Schrijver:

 

bankbiljetten.jpg 

Papendrecht – Een 56-jarige man die donderdagmiddag het politiebureau binnenliep zit voorlopig 365 dagen achter slot en grendel. Waar hij precies voor binnenkwam is niet bekend maar bij het controleren van zijn gegevens bleek hij nog ruim een half miljoen euro aan boetes open te hebben staan.

Omdat hij de boete niet kon betalen is hij voor 365 dagen gegijzeld. Dit houdt niet in dat de boete dan wordt kwijtgescholden. De man was een tijdje in het buitenland geweest en had de boete overgehouden aan een faillissement.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!