Acht aanhoudingen voor verdovende middelen in Bergschenhoek

vrijdag 31 oktober 2014 16:07

Den Haag, Rotterdam, Bergschenhoek – De politie hield dinsdag 28 oktober acht personen aan op locaties in Den Haag, Rotterdam en Bergschenhoek op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie deed onderzoek naar de verdachten, omdat het vermoeden bestond dat zij zich bezig hielden met handel in cocaine.

Op dinsdag 28 oktober werden acht personen (mannen in de leeftijd van 26 tot 63 jaar) aangehouden op verschillende locaties en werden negen panden doorzocht. Hier trof de politie onder meer 3,5 kilo cocaine, twee vuurwapens en een stroomstootwapen aan. Deze goederen werden in beslag genomen, evenals een hoeveelheid geld. Zes van de verdachten worden voorgeleid. Dit zijn een 26-, 35- en 63-jarige Hagenaar, een 36-jarige Rotterdammer, een 36-jarige man uit Bergschenhoek en een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats.

Bron & Foto’s : Politie.nl

1-vuurwapen-laak 1-coke-laak2 1-coke-laak

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Acht aanhoudingen voor verdovende middelen in Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Den Haag, Rotterdam, Bergschenhoek – De politie hield dinsdag 28 oktober acht personen aan op locaties in Den Haag, Rotterdam en Bergschenhoek op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie deed onderzoek naar de verdachten, omdat het vermoeden bestond dat zij zich bezig hielden met handel in cocaine.

Op dinsdag 28 oktober werden acht personen (mannen in de leeftijd van 26 tot 63 jaar) aangehouden op verschillende locaties en werden negen panden doorzocht. Hier trof de politie onder meer 3,5 kilo cocaine, twee vuurwapens en een stroomstootwapen aan. Deze goederen werden in beslag genomen, evenals een hoeveelheid geld. Zes van de verdachten worden voorgeleid. Dit zijn een 26-, 35- en 63-jarige Hagenaar, een 36-jarige Rotterdammer, een 36-jarige man uit Bergschenhoek en een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats.

Bron & Foto’s : Politie.nl

1-vuurwapen-laak 1-coke-laak2 1-coke-laak

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!