Automobilist slaat over de kop A20 Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]

vrijdag 31 oktober 2014 22:00

Nieuwerkerk aan den IJssel – Vrijdagavond 31 oktober is een automobilist met zijn auto op de rijksweg A20 ter hoogte van het tankstation over de kop geslagen.  De bestuurder reed in de richting van Gouda toen het mis ging. Hij sloeg over de kop en kwam met een flinke klap tegen de vangrail tot stilstand. Omdat er vermoedelijk mensen bekneld zaten reed er naast de ambulancedienst, de brandweer mee naar het ongeval.

Ter plaatse bleek de man al uit het voertuig te zijn en maakte het naar omstandigheden goed. Hij is medisch gecontroleerd door personeel van de ambulancedienst.  De man mag van geluk spreken want hij hield niet meer dan wat schrammen en de schrik er aan over. Geschrokken automobilisten waren gestopt en hebben een getuigenverklaring afgegeven. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Door het ongeval ontstond er al snel een lange file. Twee rijstroken werden afgesloten voor het verkeer. De A20 is tussen Prins Alexander en Gouda wel vaker het toneel. Dagelijks gebeuren er hier aanrijdingen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_3735kl IMG_3736kl IMG_3739kl IMG_3741kl IMG_3733kl IMG_3743kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist slaat over de kop A20 Nieuwerkerk aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Vrijdagavond 31 oktober is een automobilist met zijn auto op de rijksweg A20 ter hoogte van het tankstation over de kop geslagen.  De bestuurder reed in de richting van Gouda toen het mis ging. Hij sloeg over de kop en kwam met een flinke klap tegen de vangrail tot stilstand. Omdat er vermoedelijk mensen bekneld zaten reed er naast de ambulancedienst, de brandweer mee naar het ongeval.

Ter plaatse bleek de man al uit het voertuig te zijn en maakte het naar omstandigheden goed. Hij is medisch gecontroleerd door personeel van de ambulancedienst.  De man mag van geluk spreken want hij hield niet meer dan wat schrammen en de schrik er aan over. Geschrokken automobilisten waren gestopt en hebben een getuigenverklaring afgegeven. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Door het ongeval ontstond er al snel een lange file. Twee rijstroken werden afgesloten voor het verkeer. De A20 is tussen Prins Alexander en Gouda wel vaker het toneel. Dagelijks gebeuren er hier aanrijdingen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_3735kl IMG_3736kl IMG_3739kl IMG_3741kl IMG_3733kl IMG_3743kl

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!