Containerbrand Hendrik Zwaardecroonstraat Den haag [Video]

vrijdag 31 oktober 2014 23:09

Den haag – Op de Henkdrik Zwaardecroontraat heeft vrijdag avond omstreeks 23:00 een containerbrand gewoed De brandweer uit de wijk Leidschenveen is met spoed ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

 

 

 

0 reacties

Containerbrand Hendrik Zwaardecroonstraat Den haag [Video]
Schrijver:

 

 

Den haag – Op de Henkdrik Zwaardecroontraat heeft vrijdag avond omstreeks 23:00 een containerbrand gewoed De brandweer uit de wijk Leidschenveen is met spoed ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!