Getuigen gewapende overval gezocht Eindhoven

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een gewapende overval bij een bedrijf in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. De overval vond plaats in de vroege ochtend van vrijdag 31 oktober.

Kort na 6.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een gewapende overval bij een bedrijf aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Een onbekende man met een bivakmuts op zou het pand binnen zijn gedrongen en vier medewerkers bedreigd hebben met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man eiste geld en is met een nog onbekend geldbedrag gevlucht. Niemand raakte gewond bij de overval.

Getuigen

De overvaller droeg donkere kleding en een bivakmuts en heeft een enigszins stevig postuur. Hij is te voet gevlucht vanaf de Kanaaldijk Noord in de richting van de Ruysdaelbaan. Mogelijk heeft iemand de dader op zijn vlucht gezien? De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval in verband gebracht kan worden. U kunt de politie bereiken op 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven bel dan 0800-7000.

Overvallen

Overvallen hebben een enorme impact op hun slachtoffers. De aanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict heeft topprioriteit bij de politie. De politie kan deze problemen niet alleen aanpakken. Daarvoor heeft zij de hulp nodig van anderen. De politie werkt daarom veel samen met partners zoals gemeenten, woningcorporaties, e.d. Ook kunnen inwoners zelf een belangrijke rol in het voorkomen van deze misdrijven spelen. Gezamenlijk moeten we zorgen voor een veiligere samenleving. U kent uw buurt namelijk het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat overvallers gepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.

 

Getuigen gewapende overval gezocht Eindhoven
Schrijver:

 

 

Eindhoven – De politie zoekt getuigen van een gewapende overval bij een bedrijf in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. De overval vond plaats in de vroege ochtend van vrijdag 31 oktober.

Kort na 6.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een gewapende overval bij een bedrijf aan de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Een onbekende man met een bivakmuts op zou het pand binnen zijn gedrongen en vier medewerkers bedreigd hebben met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man eiste geld en is met een nog onbekend geldbedrag gevlucht. Niemand raakte gewond bij de overval.

Getuigen

De overvaller droeg donkere kleding en een bivakmuts en heeft een enigszins stevig postuur. Hij is te voet gevlucht vanaf de Kanaaldijk Noord in de richting van de Ruysdaelbaan. Mogelijk heeft iemand de dader op zijn vlucht gezien? De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval in verband gebracht kan worden. U kunt de politie bereiken op 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven bel dan 0800-7000.

Overvallen

Overvallen hebben een enorme impact op hun slachtoffers. De aanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict heeft topprioriteit bij de politie. De politie kan deze problemen niet alleen aanpakken. Daarvoor heeft zij de hulp nodig van anderen. De politie werkt daarom veel samen met partners zoals gemeenten, woningcorporaties, e.d. Ook kunnen inwoners zelf een belangrijke rol in het voorkomen van deze misdrijven spelen. Gezamenlijk moeten we zorgen voor een veiligere samenleving. U kent uw buurt namelijk het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat overvallers gepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!