Hulpdiensten massaal op zoek naar vermist persoon Haringvliet Hellevoetsluis

vrijdag 31 oktober 2014 19:27
Stockfoto's uitzoeken, hernoemen en sorteren is niet mijn ding.. beeldbank wel weer uitgebreid met dank aan @AnoukKre !

Hellevoetsluis – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal in actie gekomen nadat er een melding was binnengekomen dat een persoon om hulp zou hebben geroepen en daarna onder water verdween. De persoon zou zijn verdwenen ter hoogte van strandpaviljoen The Shamrock Inn. Onder andere de brandweer en de KNRM rukten met groot materiaal en mankracht uit.

Duikers en reddingsboten hebben urenlang gezocht naar een persoon maar deze tot nu toe niet aangetroffen. Ook wordt er gekeken of er wel sporen zijn die erop kunnen duiden dat er nog een persoon aanwezig moet zijn. De reddingsactie is inmiddels omgezet naar een bergingsactie. Vanwege de invallende duisternis zal het zoeken mogelijk worden gestaakt. Een boot met sonarapparatuur zal nog wel even doorzoeken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten massaal op zoek naar vermist persoon Haringvliet Hellevoetsluis
Schrijver:

 

Stockfoto's uitzoeken, hernoemen en sorteren is niet mijn ding.. beeldbank wel weer uitgebreid met dank aan @AnoukKre ! 

Hellevoetsluis – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal in actie gekomen nadat er een melding was binnengekomen dat een persoon om hulp zou hebben geroepen en daarna onder water verdween. De persoon zou zijn verdwenen ter hoogte van strandpaviljoen The Shamrock Inn. Onder andere de brandweer en de KNRM rukten met groot materiaal en mankracht uit.

Duikers en reddingsboten hebben urenlang gezocht naar een persoon maar deze tot nu toe niet aangetroffen. Ook wordt er gekeken of er wel sporen zijn die erop kunnen duiden dat er nog een persoon aanwezig moet zijn. De reddingsactie is inmiddels omgezet naar een bergingsactie. Vanwege de invallende duisternis zal het zoeken mogelijk worden gestaakt. Een boot met sonarapparatuur zal nog wel even doorzoeken.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!