Hulpdiensten massaal op zoek naar vermist persoon Haringvliet Hellevoetsluis
via

 

Stockfoto's uitzoeken, hernoemen en sorteren is niet mijn ding.. beeldbank wel weer uitgebreid met dank aan @AnoukKre !

 

Hellevoetsluis – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal in actie gekomen nadat er een melding was binnengekomen dat een persoon om hulp zou hebben geroepen en daarna onder water verdween. De persoon zou zijn verdwenen ter hoogte van strandpaviljoen The Shamrock Inn. Onder andere de brandweer en de KNRM rukten met groot materiaal en mankracht uit.

Duikers en reddingsboten hebben urenlang gezocht naar een persoon maar deze tot nu toe niet aangetroffen. Ook wordt er gekeken of er wel sporen zijn die erop kunnen duiden dat er nog een persoon aanwezig moet zijn. De reddingsactie is inmiddels omgezet naar een bergingsactie. Vanwege de invallende duisternis zal het zoeken mogelijk worden gestaakt. Een boot met sonarapparatuur zal nog wel even doorzoeken.

 

Hulpdiensten massaal op zoek naar vermist persoon Haringvliet Hellevoetsluis
Schrijver:

 

Stockfoto's uitzoeken, hernoemen en sorteren is niet mijn ding.. beeldbank wel weer uitgebreid met dank aan @AnoukKre ! 

Hellevoetsluis – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal in actie gekomen nadat er een melding was binnengekomen dat een persoon om hulp zou hebben geroepen en daarna onder water verdween. De persoon zou zijn verdwenen ter hoogte van strandpaviljoen The Shamrock Inn. Onder andere de brandweer en de KNRM rukten met groot materiaal en mankracht uit.

Duikers en reddingsboten hebben urenlang gezocht naar een persoon maar deze tot nu toe niet aangetroffen. Ook wordt er gekeken of er wel sporen zijn die erop kunnen duiden dat er nog een persoon aanwezig moet zijn. De reddingsactie is inmiddels omgezet naar een bergingsactie. Vanwege de invallende duisternis zal het zoeken mogelijk worden gestaakt. Een boot met sonarapparatuur zal nog wel even doorzoeken.

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!