Politie reageert snel op vuurwapen melding Zwaanshals Rotterdam

vrijdag 31 oktober 2014 22:25

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een vuurwapen op straat aangetroffen. Ze kregen een melding dat er iemand op het Zwaanshals zou zijn gezien die een vuurwapen bij zich droeg. Agenten gingen op onderzoek uit en controleerden een verdachte. Bij deze werd echter geen vuurwapen aangetroffen en mocht zijn weg weer vervolgen.

Niet veel later werd er op straat wel een vuurwapen aangetroffen. Van wie deze afkomstig is, is nog onbekend. De politie heeft het wapen veiliggesteld en zal op zoek gaan naar eventuele vingerafdrukken.

Foto : Sander Boer

https://twitter.com/POL_Boer/status/528295298289131521/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie reageert snel op vuurwapen melding Zwaanshals Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een vuurwapen op straat aangetroffen. Ze kregen een melding dat er iemand op het Zwaanshals zou zijn gezien die een vuurwapen bij zich droeg. Agenten gingen op onderzoek uit en controleerden een verdachte. Bij deze werd echter geen vuurwapen aangetroffen en mocht zijn weg weer vervolgen.

Niet veel later werd er op straat wel een vuurwapen aangetroffen. Van wie deze afkomstig is, is nog onbekend. De politie heeft het wapen veiliggesteld en zal op zoek gaan naar eventuele vingerafdrukken.

Foto : Sander Boer

https://twitter.com/POL_Boer/status/528295298289131521/

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!