Dronken vrouw aangehouden voor vernieling en belediging Eendrachtsplein Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagochtend een vrouw aangehouden op metrostation Eendrachtsplein nadat zij grove uitspraken deed tegen medewerkers van de RET en vervolgens een poortje intrapte. Politieagenten kwamen ter plaatse om de vrouw aan te houden, zij bleek uiteindelijk ook onder invloed te zijn van alcohol.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau om te ontnuchteren, met een paar fikse bekeuringen zal de dronkenlap later vandaag het politiebureau mogen verlaten. Waarom de vrouw uiteindelijk zo uitbarstte tegen het personeel van de RET bleef zaterdagochtend onbeantwoord.

Foto :  Wijkagent Bas Munne | Politie eenheid Rotterdam

B1V-c1gCAAEEOGq

- Advertisement -

Gerelateerd