Dronken vrouw aangehouden voor vernieling en belediging Eendrachtsplein Rotterdam

zaterdag 1 november 2014 11:16

Rotterdam – De politie heeft zaterdagochtend een vrouw aangehouden op metrostation Eendrachtsplein nadat zij grove uitspraken deed tegen medewerkers van de RET en vervolgens een poortje intrapte. Politieagenten kwamen ter plaatse om de vrouw aan te houden, zij bleek uiteindelijk ook onder invloed te zijn van alcohol.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau om te ontnuchteren, met een paar fikse bekeuringen zal de dronkenlap later vandaag het politiebureau mogen verlaten. Waarom de vrouw uiteindelijk zo uitbarstte tegen het personeel van de RET bleef zaterdagochtend onbeantwoord.

Foto :  Wijkagent Bas Munne | Politie eenheid Rotterdam

B1V-c1gCAAEEOGq

 

0 reacties

Dronken vrouw aangehouden voor vernieling en belediging Eendrachtsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagochtend een vrouw aangehouden op metrostation Eendrachtsplein nadat zij grove uitspraken deed tegen medewerkers van de RET en vervolgens een poortje intrapte. Politieagenten kwamen ter plaatse om de vrouw aan te houden, zij bleek uiteindelijk ook onder invloed te zijn van alcohol.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau om te ontnuchteren, met een paar fikse bekeuringen zal de dronkenlap later vandaag het politiebureau mogen verlaten. Waarom de vrouw uiteindelijk zo uitbarstte tegen het personeel van de RET bleef zaterdagochtend onbeantwoord.

Foto :  Wijkagent Bas Munne | Politie eenheid Rotterdam

B1V-c1gCAAEEOGq

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!