Jongen (5) gewond na aanrijding met tram Putselaan Rotterdam

zaterdag 1 november 2014 17:34

Rotterdam – Een 5-jarige jongetje is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een tram op de Putselaan. Het jongetje raakte gewond aan zijn hand en been maar was wel aanspreekbaar. Het slachtoffertje is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team bleek niet nodig te zijn.

Door het ongeval kwam het tramverkeer korte tijd stil te liggen. Hoe het kon gebeuren dat het jongetje werd aangereden is niet bekend. De politie heeft het incident in onderzoek.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (5) gewond na aanrijding met tram Putselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 5-jarige jongetje is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een tram op de Putselaan. Het jongetje raakte gewond aan zijn hand en been maar was wel aanspreekbaar. Het slachtoffertje is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team bleek niet nodig te zijn.

Door het ongeval kwam het tramverkeer korte tijd stil te liggen. Hoe het kon gebeuren dat het jongetje werd aangereden is niet bekend. De politie heeft het incident in onderzoek.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!