Man gewond bij vechtpartij na woordenwisseling Eendrachtsplein Rotterdam

zaterdag 1 november 2014 11:24

Rotterdam – Op het Eendrachtsplein is zaterdagochtend een man gewond geraakt bij een vechtpartij die ontstond tijdens een woordenwisseling. Politieagenten kwamen ter plaatse en troffen een bloedende man aan, hij bleek een gat in zijn hoofd te hebben van minstens 1 centimeter.

Ambulancepersoneel heeft de man voorzien van de eerste medische maatregelen waarna hij voor behandeling is overgebracht naar het Erasmus MC. Wat de toedracht van de vechtpartij is geweest is nog niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar worden ingesteld. Eerder deze ochtend werd ook al een dronken vrouw aangehouden die zich gewelddadig gedroeg tegenover medewerkers van de RET en hierbij een poortje vernielde.

Foto : Wijkagent Bas Munne | Politie eenheid Rotterdam

B1V_ePnCcAAsTXL

 

0 reacties

Man gewond bij vechtpartij na woordenwisseling Eendrachtsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op het Eendrachtsplein is zaterdagochtend een man gewond geraakt bij een vechtpartij die ontstond tijdens een woordenwisseling. Politieagenten kwamen ter plaatse en troffen een bloedende man aan, hij bleek een gat in zijn hoofd te hebben van minstens 1 centimeter.

Ambulancepersoneel heeft de man voorzien van de eerste medische maatregelen waarna hij voor behandeling is overgebracht naar het Erasmus MC. Wat de toedracht van de vechtpartij is geweest is nog niet bekend, hier zal een nader onderzoek naar worden ingesteld. Eerder deze ochtend werd ook al een dronken vrouw aangehouden die zich gewelddadig gedroeg tegenover medewerkers van de RET en hierbij een poortje vernielde.

Foto : Wijkagent Bas Munne | Politie eenheid Rotterdam

B1V_ePnCcAAsTXL

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!