Melding gewapende vechtpartij leidt tot spoedassistentie Crooswijksestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Afgelopen vrijdagavond kreeg de meldkamer politie een melding van een vechtpartij op de Crooswijksestraat te Rotterdam. Bij deze vechtpartij zou gebruik gemaakt worden van o.a. een honkbalknuppel en een vuurwapen.

De ter plaatse gekomen politie heeft al hier een achtervolging te voet gehad echter was de verdachte niet snel genoeg. Aangezien de verdachte het nodig vond om bij zijn aanhouding te gaan vechten heeft de politie pepperspray moeten gebruiken om de verdachte onder controle te brengen en te kunnen afboeien. In verband met de situatie heeft de ter plaatse gekomen politie om spoedassistentie gevraagd. Hierbij worden meerdere voertuigen met spoed ter plaatse gestuurd door de meldkamer om de betreffende collega’s te assisteren. Eén voertuig die onderweg was heeft op de Hoofdweg een aanrijding met een metro gekregen hierbij is één gewonde gevallen.

BRON Foto: Wijkagent Sander Boer

Aanhouding Crooswijksestraat

- Advertisement -

Gerelateerd