Spoedrijdende agenten botsen tegen metro Hoofdweg Rotterdam [VIDEO]

zaterdag 1 november 2014 00:09

ROTTERDAM – Vrijdagavond 31 oktober rond 23.30 uur is er met een politievoertuig een ongeluk gebeurt op de Hoofdweg in Rotterdam. Ter plaatse bleek er een aanrijding tussen een politieauto en de metro geweest te zijn. Er is 1 gewonde gevallen. Twee agenten in een DHV busje waren onderweg naar een spoedassistentie van de collega’s op de Crooswijksestraat, toen ze op de Hoofdweg tegen de metro klapte.

Bij de vechtpartij is een aanhouding verricht nadat er een gevecht ontstond tussen de agenten en de verdachte. Hij droeg een vuurwapen bij zich en een honkbalknuppel. Er is bij het ongeval één persoon gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De politieauto is total loss. Op dit moment rijden er geen metro’s tussen Prinsenlaan en Graskruid. Het sporenonderzoek zal nog wel even duren. De Hoofdweg is in beide richtingen gestremd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, John Heijstek & Joëy Heijstek

DSC_5466 DSC_5458 DSC_5457

IMG_3748kl IMG_3750kl IMG_3751kl IMG_3754kl IMG_3747kl IMG_3758kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Spoedrijdende agenten botsen tegen metro Hoofdweg Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Vrijdagavond 31 oktober rond 23.30 uur is er met een politievoertuig een ongeluk gebeurt op de Hoofdweg in Rotterdam. Ter plaatse bleek er een aanrijding tussen een politieauto en de metro geweest te zijn. Er is 1 gewonde gevallen. Twee agenten in een DHV busje waren onderweg naar een spoedassistentie van de collega’s op de Crooswijksestraat, toen ze op de Hoofdweg tegen de metro klapte.

Bij de vechtpartij is een aanhouding verricht nadat er een gevecht ontstond tussen de agenten en de verdachte. Hij droeg een vuurwapen bij zich en een honkbalknuppel. Er is bij het ongeval één persoon gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De politieauto is total loss. Op dit moment rijden er geen metro’s tussen Prinsenlaan en Graskruid. Het sporenonderzoek zal nog wel even duren. De Hoofdweg is in beide richtingen gestremd.

Foto’s : Jeffrey Jacobs, John Heijstek & Joëy Heijstek

DSC_5466 DSC_5458 DSC_5457

IMG_3748kl IMG_3750kl IMG_3751kl IMG_3754kl IMG_3747kl IMG_3758kl

 

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Grote brand in schuur aan Geerweg in Den Bommel

Den Bommel - Aan de Geerweg in Den Bommel heeft een grote schuur vlam gevat. Het gehele bouwwerk staat in brand. De brand werd woensdag 3 juni rond 23.15 uur gemeld. Inmiddels is er door de hulpdiensten opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brandweer is met veel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!