Fietser gewond na aanrijding met auto Rivierweg Capelle aan den IJssel

zondag 2 november 2014 11:17

Capelle aan den IJssel –  Een fietser is zondagmorgen werd aangereden door een automobilist op de kruising Rivierweg met de Reigerlaan. Een automobilist zag de fietser over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond.

De fietser klapte tegen de voorruit en raakte daardoor gewond. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. De politie kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen. De auto van de man zal worden weggesleept omdat de voorruit is gebarsten.

IMG_4158kl IMG_4159kl IMG_4160kl IMG_4157kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met auto Rivierweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel –  Een fietser is zondagmorgen werd aangereden door een automobilist op de kruising Rivierweg met de Reigerlaan. Een automobilist zag de fietser over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond.

De fietser klapte tegen de voorruit en raakte daardoor gewond. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. De politie kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen. De auto van de man zal worden weggesleept omdat de voorruit is gebarsten.

IMG_4158kl IMG_4159kl IMG_4160kl IMG_4157kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!