Kleine brand in Albert Heijn WC Prinsenland Mia van IJperenplein Rotterdam

zondag 2 november 2014 10:44

Rotterdam – Zondagmorgen 2 november heeft er in de Albert Heijn aan het Mia van IJperenplein een kleine brand gewoed.  De brandweer kreeg een automatische brandmelding binnen en al snel bleek het te gaan om een kleine brand in het pand.

Omdat er veel brandbaar materiaal in het pand staat en er al medewerkers aanwezig waren werd er uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand. Al snel bleek het te gaan om een klein brandje in een kabel. Dit had voor wat rook gezorgd waardoor de brandmelders waren afgegaan.  Hoe groot de schade is, is nog onbekend. Het lijkt erop dat de Albert Heijn wel open kan.

 

IMG_4151kl IMG_4153kl IMG_4156kl IMG_4150kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in Albert Heijn WC Prinsenland Mia van IJperenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 2 november heeft er in de Albert Heijn aan het Mia van IJperenplein een kleine brand gewoed.  De brandweer kreeg een automatische brandmelding binnen en al snel bleek het te gaan om een kleine brand in het pand.

Omdat er veel brandbaar materiaal in het pand staat en er al medewerkers aanwezig waren werd er uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand. Al snel bleek het te gaan om een klein brandje in een kabel. Dit had voor wat rook gezorgd waardoor de brandmelders waren afgegaan.  Hoe groot de schade is, is nog onbekend. Het lijkt erop dat de Albert Heijn wel open kan.

 

IMG_4151kl IMG_4153kl IMG_4156kl IMG_4150kl

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!