Kleine brand in Albert Heijn WC Prinsenland Mia van IJperenplein Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Zondagmorgen 2 november heeft er in de Albert Heijn aan het Mia van IJperenplein een kleine brand gewoed.  De brandweer kreeg een automatische brandmelding binnen en al snel bleek het te gaan om een kleine brand in het pand.

Omdat er veel brandbaar materiaal in het pand staat en er al medewerkers aanwezig waren werd er uit voorzorg opgeschaald naar middelbrand. Al snel bleek het te gaan om een klein brandje in een kabel. Dit had voor wat rook gezorgd waardoor de brandmelders waren afgegaan.  Hoe groot de schade is, is nog onbekend. Het lijkt erop dat de Albert Heijn wel open kan.

 

IMG_4151kl IMG_4153kl IMG_4156kl IMG_4150kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd