Politie zet 40 rechercheurs in na ontplofte personenauto Veghel

zondag 2 november 2014 09:40

Veghel – De politie eenheid Oost-Brabant startte vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op nadat er eerder op de dag, rond 11.30 uur in de Langedonk een auto ontplofte. Het onderzoeksteam, bestaande uit zo’n veertig rechercheurs, onderzoekt de toedracht van het incident. Er wordt uitgegaan van een misdrijf.

De ernstig gewonde inzittende die in eerste instantie door een omwonende werd opgevangen werd kort erna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is door de politie vastgesteld maar in verband met het prille stadium waarin het onderzoek zich bevindt, worden leeftijd en woonplaats nog niet bekend gemaakt. Door de ontploffing van de auto sneuvelden in de directe omgeving meerdere ruiten van woningen.

Ontploffingsgevaar

Kort hierna kwam een tweede voertuig in beeld die zich bevond in de Kwarteldonk, niet ver gelegen van het voertuig dat in brand stond. Dit voertuig werd onderzocht op mogelijk ontploffingsgevaar. Uit voorzorg ontruimde de politie in de directe omgeving een aantal woningen. Na inspectie van de auto bleek er geen gevaar te zijn en konden de bewoners rond 18.30 uur huiswaarts keren. Het voertuig is uit voorzorg wel getakeld voor verder onderzoek.

Huiszoeking

Inmiddels vond een huiszoeking plaats in een woning gelegen aan de Snipdonk. De verwachting is dat de politie tot zeker zondag nog bezig is met het sporenonderzoek in de Langendonk, waar het autowrak staat. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

 

0 reacties

Politie zet 40 rechercheurs in na ontplofte personenauto Veghel
Schrijver:

 

 

Veghel – De politie eenheid Oost-Brabant startte vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op nadat er eerder op de dag, rond 11.30 uur in de Langedonk een auto ontplofte. Het onderzoeksteam, bestaande uit zo’n veertig rechercheurs, onderzoekt de toedracht van het incident. Er wordt uitgegaan van een misdrijf.

De ernstig gewonde inzittende die in eerste instantie door een omwonende werd opgevangen werd kort erna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is door de politie vastgesteld maar in verband met het prille stadium waarin het onderzoek zich bevindt, worden leeftijd en woonplaats nog niet bekend gemaakt. Door de ontploffing van de auto sneuvelden in de directe omgeving meerdere ruiten van woningen.

Ontploffingsgevaar

Kort hierna kwam een tweede voertuig in beeld die zich bevond in de Kwarteldonk, niet ver gelegen van het voertuig dat in brand stond. Dit voertuig werd onderzocht op mogelijk ontploffingsgevaar. Uit voorzorg ontruimde de politie in de directe omgeving een aantal woningen. Na inspectie van de auto bleek er geen gevaar te zijn en konden de bewoners rond 18.30 uur huiswaarts keren. Het voertuig is uit voorzorg wel getakeld voor verder onderzoek.

Huiszoeking

Inmiddels vond een huiszoeking plaats in een woning gelegen aan de Snipdonk. De verwachting is dat de politie tot zeker zondag nog bezig is met het sporenonderzoek in de Langendonk, waar het autowrak staat. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!