Steekincident in woning Den Haag

zondag 2 november 2014 09:50

Den Haag – Bij een ruzie en een steekincident in een woning aan het Plein hield de politie zaterdag 1 november een 23-jarige vrouw en een eveneens 23-jarige man aan.

Het stel kreeg in de woning om nog onbekende reden ruzie met elkaar waarbij een handgemeen ontstond. De vrouw zou daarbij de man met een mes hebben gestoken. Ook de man zou geweld hebben toegepast. De politie hield beide kemphanen aan en stelt een nader onderzoek in.

 

0 reacties

Steekincident in woning Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Bij een ruzie en een steekincident in een woning aan het Plein hield de politie zaterdag 1 november een 23-jarige vrouw en een eveneens 23-jarige man aan.

Het stel kreeg in de woning om nog onbekende reden ruzie met elkaar waarbij een handgemeen ontstond. De vrouw zou daarbij de man met een mes hebben gestoken. Ook de man zou geweld hebben toegepast. De politie hield beide kemphanen aan en stelt een nader onderzoek in.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!