Politie onderzoekt melding ontvoering Roselo Rotterdam-Zuidwijk

maandag 3 november 2014 19:48

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een incident in de relationele sfeer in een woning aan het Roselo in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. In eerste instantie zou het mogelijk gaan om een ontvoering maar dit bleek niet het geval.

Wat zich dan wel precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet bekend. Een woordvoerster van de politie kon er nog niet veel over vertellen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt melding ontvoering Roselo Rotterdam-Zuidwijk
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een incident in de relationele sfeer in een woning aan het Roselo in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. In eerste instantie zou het mogelijk gaan om een ontvoering maar dit bleek niet het geval.

Wat zich dan wel precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet bekend. Een woordvoerster van de politie kon er nog niet veel over vertellen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!