Politie vindt explosief materiaal in woning Koenenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag in de Koenenstraat in de wijk Kralingen een inval gedaan in een woning. De FIOD was een onderzoek naar het pand gestart nadat er meldingen kwamen over mogelijk illegaal vuurwerk. De politie deed de inval op verzoek van het FIOD en trof daar levensgevaarlijke explosieve materialen aan. Het materiaal had de kracht van handgranaten.

In de woningen werden zes mortiergranaten en 150 Cobra’s aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en zullen op een veilige manier worden vernietigd. Naast het vuurwerkmateriaal werd er ook drugs en een vuurwapen aangetroffen in de woning.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd