Politie vindt explosief materiaal in woning Koenenstraat Rotterdam

maandag 3 november 2014 21:28
Fotograaf : Walter Visser

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag in de Koenenstraat in de wijk Kralingen een inval gedaan in een woning. De FIOD was een onderzoek naar het pand gestart nadat er meldingen kwamen over mogelijk illegaal vuurwerk. De politie deed de inval op verzoek van het FIOD en trof daar levensgevaarlijke explosieve materialen aan. Het materiaal had de kracht van handgranaten.

In de woningen werden zes mortiergranaten en 150 Cobra’s aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en zullen op een veilige manier worden vernietigd. Naast het vuurwerkmateriaal werd er ook drugs en een vuurwapen aangetroffen in de woning.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vindt explosief materiaal in woning Koenenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Walter Visser 

Rotterdam – De politie heeft maandagmiddag in de Koenenstraat in de wijk Kralingen een inval gedaan in een woning. De FIOD was een onderzoek naar het pand gestart nadat er meldingen kwamen over mogelijk illegaal vuurwerk. De politie deed de inval op verzoek van het FIOD en trof daar levensgevaarlijke explosieve materialen aan. Het materiaal had de kracht van handgranaten.

In de woningen werden zes mortiergranaten en 150 Cobra’s aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en zullen op een veilige manier worden vernietigd. Naast het vuurwerkmateriaal werd er ook drugs en een vuurwapen aangetroffen in de woning.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!