Bestelbus met gasflessen explodeert na opsteken sigaret Robert Kochplaats Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Dinsdagmiddag is een bestelbus op de Robert Kochplaats in vlammen opgegaan na een explosie. De bestuurder van de bus had achterin twee lekkende gasflessen liggen die van een klant waren, hier had hij echter geen erg in op het moment dat hij een sigaret opstak waarna een steekvlam ontstond.

Omstanders zouden de man uit het brandende voertuig hebben getrokken, ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren, deze is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft na de explosie de gehele parkeerplaats gecheckt op eventueel beschadigde auto’s, de auto naast de bestelbus raakte zwaar beschadigd, enkele andere auto’s kwamen er met lichte schade vanaf.

Het wrak zal later door een bergingsbedrijf worden opgehaald, de eigenaar van de andere beschadigde auto is inmiddels op de hoogte gesteld.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5492 DSC_5491 DSC_5489 DSC_5487 DSC_5485 DSC_5479

- Advertisement -

Gerelateerd