Jongens aangehouden voor poging inbraak Teijlerstraat Den Haag

dinsdag 4 november 2014 22:08
Fotograaf : Anouk Krempel

Den Haag – De politie hield in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 november vier mannen aan op verdenking van poging inbraak. Een alerte getuige hoorde rond 01.15 uur geluiden in een woning aan de Teijlerstraat in Den Haag. Hij vertrouwde het niet en nam poolshoogte. Op dat moment zag hij vier mannen wegrennen over het Newtonplein in de richting van de Noorderbeekdwarsstraat.

Gealarmeerde politieagenten zochten op basis van het opgegeven signalement in de omgeving naar de verdachten en troffen hen aan op de kruising van de Noorderbeekdwarsstraat met de Loosduinseweg. De verdachten (15, 17, 17 en 20 jaar uit Den Haag) zijn aangehouden en de politie onderzoekt de poging inbraak.

 

0 reacties

Jongens aangehouden voor poging inbraak Teijlerstraat Den Haag
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Den Haag – De politie hield in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 november vier mannen aan op verdenking van poging inbraak. Een alerte getuige hoorde rond 01.15 uur geluiden in een woning aan de Teijlerstraat in Den Haag. Hij vertrouwde het niet en nam poolshoogte. Op dat moment zag hij vier mannen wegrennen over het Newtonplein in de richting van de Noorderbeekdwarsstraat.

Gealarmeerde politieagenten zochten op basis van het opgegeven signalement in de omgeving naar de verdachten en troffen hen aan op de kruising van de Noorderbeekdwarsstraat met de Loosduinseweg. De verdachten (15, 17, 17 en 20 jaar uit Den Haag) zijn aangehouden en de politie onderzoekt de poging inbraak.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!