Jongens aangehouden voor poging inbraak Teijlerstraat Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – De politie hield in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 november vier mannen aan op verdenking van poging inbraak. Een alerte getuige hoorde rond 01.15 uur geluiden in een woning aan de Teijlerstraat in Den Haag. Hij vertrouwde het niet en nam poolshoogte. Op dat moment zag hij vier mannen wegrennen over het Newtonplein in de richting van de Noorderbeekdwarsstraat.

Gealarmeerde politieagenten zochten op basis van het opgegeven signalement in de omgeving naar de verdachten en troffen hen aan op de kruising van de Noorderbeekdwarsstraat met de Loosduinseweg. De verdachten (15, 17, 17 en 20 jaar uit Den Haag) zijn aangehouden en de politie onderzoekt de poging inbraak.

- Advertisement -

Gerelateerd