Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding overvaller Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

dinsdag 4 november 2014 23:04

Rotterdam – Een overvaller van een bakkerij op de Katendrechtse Lagedijk is dinsdagavond op heterdaad aangehouden. Rond 20.00 uur kreeg de politie een telefonische melding dat er een overval gaande was. Kort nadat agenten ter plaatse kwamen ging er een man rennend vandoor.

Agenten gingen achter hem aan en de man gooide onderweg een groot broodmes weg. Na het lossen van een waarschuwingsschot stopte de man zijn vlucht en werd hij aangehouden op de Van Everdijckstraat. Het gaat om een 36-jarige Rotterdammer.

Bron & Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding overvaller Katendrechtse Lagedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een overvaller van een bakkerij op de Katendrechtse Lagedijk is dinsdagavond op heterdaad aangehouden. Rond 20.00 uur kreeg de politie een telefonische melding dat er een overval gaande was. Kort nadat agenten ter plaatse kwamen ging er een man rennend vandoor.

Agenten gingen achter hem aan en de man gooide onderweg een groot broodmes weg. Na het lossen van een waarschuwingsschot stopte de man zijn vlucht en werd hij aangehouden op de Van Everdijckstraat. Het gaat om een 36-jarige Rotterdammer.

Bron & Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!