woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding overvaller Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een overvaller van een bakkerij op de Katendrechtse Lagedijk is dinsdagavond op heterdaad aangehouden. Rond 20.00 uur kreeg de politie een telefonische melding dat er een overval gaande was. Kort nadat agenten ter plaatse kwamen ging er een man rennend vandoor.

Agenten gingen achter hem aan en de man gooide onderweg een groot broodmes weg. Na het lossen van een waarschuwingsschot stopte de man zijn vlucht en werd hij aangehouden op de Van Everdijckstraat. Het gaat om een 36-jarige Rotterdammer.

Bron & Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -