Wederom aanhouding na beroving tijdens melkpoederdeal Rusthoflaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie in Rotterdam heeft op 27 oktober wederom een 18-jarige Rotterdammer aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de beroving en mishandeling van drie mensen die in Rotterdam dachten melkpoeder te komen kopen. De man is inmiddels in bewaring gesteld.

De slachtoffers uit Valkenswaard hadden via een verkoopsite een afspraak gemaakt om op 30 juni in Rotterdam melkpoeder voor baby’s te kopen. Toen ze op die dag rond 19.00 uur aankwamen bij een adres aan de Rusthoflaan, werden ze opgewacht door een man. Deze nam de twee mannen mee een zijstraat in. Hier werd een vuurwapen op de slachtoffers gericht en werden zij van hun geld beroofd. De broer van een van de slachtoffers die ook meegereisd was, zag dat zijn broer bedreigd werd en schoot te hulp. Deze man werd daarop mishandeld en liep een flinke hoofdwond op. De overvallers vluchtten toen er een voorbijganger langskwam.

Onderzoek

Direct na de beroving werd een onderzoek opgestart, waarbij gebruik werd gemaakt van onder andere camerabeelden en sporenonderzoek. Het onderzoek leidde op 21 oktober al naar de aanhouding van een andere 18-jarige Rotterdammer. Ook hij zit nog vast.

Beelden : Politie

rusthoflaan-verdachte-3 rusthoflaan-verdachte-2 rusthoflaan-verdachte-1a rusthoflaan-trio-achterzijde-2 rusthoflaan-overval-foto-trio

- Advertisement -

Gerelateerd