Broeiende hooibalen geblust door brandweer Folkert Elsingastraat Rotterdam

woensdag 5 november 2014 17:41

Rotterdam – Woensdagmiddag 5 november moest de brandweer uitruk voor een broeiende hooibaal in de Folkert Elsingastraat.  De brandweer die een paar honderd meter verderop aan het sporten was, was snel ter plaatse en besloot om de hooibalen uit elkaar te trekken. Met een schuimblusvoertuig werd er even flink wat water ingespoten.

Daarna is met een hooivork de baal uit elkaar getrokken. Broeiende hooibalen zijn op zich geen gevaar voor de omgeving. Echter is de rook die eraf komt vaak hinderlijk voor omwonenden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4179 IMG_4178 IMG_4168 IMG_4165

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Broeiende hooibalen geblust door brandweer Folkert Elsingastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag 5 november moest de brandweer uitruk voor een broeiende hooibaal in de Folkert Elsingastraat.  De brandweer die een paar honderd meter verderop aan het sporten was, was snel ter plaatse en besloot om de hooibalen uit elkaar te trekken. Met een schuimblusvoertuig werd er even flink wat water ingespoten.

Daarna is met een hooivork de baal uit elkaar getrokken. Broeiende hooibalen zijn op zich geen gevaar voor de omgeving. Echter is de rook die eraf komt vaak hinderlijk voor omwonenden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4179 IMG_4178 IMG_4168 IMG_4165

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!