Het warme weer is voorbij! Op naar de winter!

woensdag 5 november 2014 13:37

Het warme weer is voorbij. Zo was het in het weekend nog 19 tot 21 graden. En vanmorgen was de gemiddelde temperatuur zon’n 6 graden met heel veel mist. De aankomende weken zullen we nog kunnen genieten van rustig November weer. Maar daarna moeten we toch rekening gehouden, met regen, kou en wind. Oftewel de winter komt rustig aan ons land binnen.

Dit jonge welpje genoot zaterdag nog even van het buitenzijn bij Safari Park Beekse Bergen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Het warme weer is voorbij! Op naar de winter!
Schrijver:

 

 

Het warme weer is voorbij. Zo was het in het weekend nog 19 tot 21 graden. En vanmorgen was de gemiddelde temperatuur zon’n 6 graden met heel veel mist. De aankomende weken zullen we nog kunnen genieten van rustig November weer. Maar daarna moeten we toch rekening gehouden, met regen, kou en wind. Oftewel de winter komt rustig aan ons land binnen.

Dit jonge welpje genoot zaterdag nog even van het buitenzijn bij Safari Park Beekse Bergen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!